Kreativni, inovativni in učinkoviti

Smo skupina oblikovalcev in strokovnjakov za marketing, ki ponuja poslovna darila za vse, ki iščete 'nekaj več'.

Za vas, ki želite napredek, učinek in vedno boljše poslovne rezultate. Priklopite se na naše znanje, ideje in izkušnje ter se pridružite našim zvestim in zadovoljnim kupcem. Spoznajmo se!

Spoznajte nas

Oblikovanje je naša strast, zato se z veseljem lotimo kreativnih izzivov. Sledimo trendom na področju produktnega in interaktivnega oblikovanja in iščemo priložnosti za skupno rast in razvoj.

Uspešni načrtujejo

Obdarovanje z ustreznim načrtovanjem in kreativno direkcijo prinese željene rezultate. V našem studiju poskrbimo, da dobite darila, ki so usklajena z vašo poslovno-komunikacijsko strategijo, namenom obdarovanja in ciljno skupino.

Po meri naročnika in uporabnika

Kot oblikovalci smo neposredno povezani s proizvajalci. Oblikujemo in izdelamo darila v skladu z vašo celostno grafično podobo in osebnostjo znamke. Popolna darila vas povežejo z uporabniki in prinašajo boljše prodajne rezultate.

Trajnost

S pravilnim obdarovanjem želimo zmanjšati negativen vpliv na okolje, povečati uporabno dobo izdelkom in zmanjšati število daril, ki jih uporabniki neposredno zavržejo, ker jim niso všeč. Več kot 80% kupcev kupuje uporabne izdelke in darila na podlagi vizualne podobe in vsebine. Darila v prvi vrsti podarjate ljudem, ne podjetjem.

Ekipa

Majda Kramberger Bolarič

Univ. dipl. oblikovalka tekstilij in oblačil,
dipl. ekonomistka

Vodja znamke Toaster Darila

majda@toaster.studio

031 711 623

Andrej Bolarič

Univ. dipl. oblikovalec

Art direktor

info@toaster.studio

Mateja Dimnik

Kreativna direktorica

info@toaster.studio

Maša Gomilar

Vodja projektov

Info@toaster.studio

Naša zgodba

"The magic happens when you find the sweet spot where your genuine interests, skills, and opportunity meets." - Scott Belsky

Oblikovalski studio - Toaster studio

Začeli smo z oblikovanjem vizualnih komunikacij in korporativnih identitet. Čez leta pa smo prerasli v oblikovalski studio, ki poslovnim naročnikom ponuja napredno interaktivno oblikovanje in digitalizacijo poslovnih procesov, oblikovanje vizualnih komunikacij in nenazadnje unikatnih izdelkov ter dobavo poslovnih in promocijskih daril. Imamo več kot 20 let izkušenj. Sodelujemo z različnimi strokovnjaki, da naročniku ponudimo najboljšo rešitev in rastemo z našimi ožjimi sodelavci. Pod kreativno direkcijo senior oblikovalcev sodelujemo tudi z mladimi.

Naša ponudba poslovnih in promocijskih daril se neprestano razvija, saj iščemo inovativne rešitve, ki bi na trgu ponudile dodano vrednost našim kupcem. Prinašamo celosten pogled na obdarovanje v sklopu novih časov v smislu razvoja prodajno-marketinških funkcij in ponujamo unikatna poslovna darila pod znamko Toaster Darila, ki deluje pod okriljem oblikovalskega studija Toaster in sledi njenim vrednotam. Ustvarjanje dodane vrednosti za naročnika z oblikovanjem za uporabnika, profesionalnost in strokovnost, R&D, zanesljivost in izgradnja zaupanja za dolgoročna poslovna sodelovanja v okviru win-win strategije.

Pod znamko Toaster Darila smo oblikovali sistem, ki na eni točki povezuje vse potrebno za realizacijo učinkovitega in unikatnega poslovnega obdarovanja kot podpora vašemu marketingu in prodaji. Prihranimo vam čas, prevzamemo vaše delo in skrbi, ker vemo, da nimate vedno časa za podrobnosti.

Preko analize in oblikovanja ustvarjamo uspešne zgodbe poslovnega obdarovanja in gradimo dolgoročne poslovne odnose za naše naročnike.