Blog

Novoletna poslovna darila: Njihov pomen in Ideje za darila

Novoletna poslovna darila, čeprav se zdijo preprosta gesta, nosijo globok pomen. So strateško orodje, ki lahko v veliki meri pomaga vzdrževati in negovati poslovne odnose. Z prepoznavanjem večplastne vrednosti teh daril lahko podjetje okrepi obstoječe poslovne vezi in odpre pot za prihodnje uspehe.

Trendi & Novosti na področju Poslovnih daril za leto 2023 #1

Trajnostna poslovna darila & promocijski izdelki so vedno dobra izbira :)

26 odličnih priložnosti, ki so primerne za poslovna darila: investicije v marketing z dobrim ROI

Darila predstavljajo oprijemljiv prikaz identitete in vrednot vaše blagovne znamke, kar vam močno koristi na poti do rasti in poslovnega uspeha. Mogoče jih je prilagoditi neštetim poslovnim situacijam in potrebam.

Od vizije do učinka: Po naročilu izdelani promocijski izdelki in priponke

S pomočjo promocijskih izdelkov, izdelanih po naročilu, vam lahko pomagamo do trajnega in unikatnega vtisa v konkurenčnem poslovnem svetu. Naj bo vsak vaš promocijski izdelek močno tržno orodje, ki bo očaral vaše ciljne skupine, vaša edinstvenost pa bo tako vidna in cenjena.

Edinstvena slovenska poslovna darila in darilni paketi za gurmane

Slovenska poslovna darila imajo več pozitivnih učinkov, ki lahko koristijo podjetjem, prejemnikom in tudi celotnemu slovenskemu gospodarstvu. Z vključitvijo teh daril v vaše poslovno obdarovanje lahko hkrati postanete ambasador naše lepe dežele in delite njene bisere s strankami, partnerji in sodelavci z vseh koncev sveta.

Odkrijte moč elegance in pomembnost predstavitve:

Z darilno embalaži in darilnimi paketi po meri ustvarjate pozitivno izkušnjo obdarovanja in krepite dobre poslovne odnose. Preverite koristi, ki vam jih prinašajo darilni paketi in darila v elegantni darilni embalaži.

Tekstilni tisk in tehnike dodelave daril 01: SITOTISK

Sitotisk je odlična izbira za dodelavo vaših daril, saj zagotavlja kvalitetne, trajne in vizualno privlačne rezultate. Zaradi svoje vsestranskosti in prilagodljivosti je prava izbira za izdelavo promocijskih izdelkov, ki bodo pustili trajen vtis.

Kaj imajo skupnega tropski kraji in poslovna darila?

Ob Mednarodnemdnevu tropov razmislimo o njihovi lepoti in vlogi ter prispevajmo svoj delež. Z zavestnimi odločitvami in praksami, kot je izbira okolju prijaznih daril, lahko skupaj zaščitimo ta območja in poskrbimo za lepšo, svetlejšo prihodnost našega okolja in posledično naše družbe.

Kako izboljšati produktivnost zaposlenih s promocijo zdravja na delovnem mestu

Zdravo delovno okolje pripomore k zadovoljstvu, motivaciji in produktivnosti ter splošnemu dobremu počutju brez pretiranega stresa, za kar lahko poskrbi prav vsak delodajalec.

S kreativnostjo ustvarjamo svetlejšo prihodnost

Svetovni dan kreativnosti praznujemo 21. aprila, z namenom, da bi prepoznali in ozaveščali moč kreativnosti ter njeno pomembno vlogo v družbi. Ta dan je namenjen praznovanju ustvarjalne narave vseh nas in navdihovanju ljudi k dejavnostim, ki ustvarjajo nove ideje.

Prednosti poslovnega obdarovanja: 3 ključni razlogi, zakaj bi morali investirati vanj

Darila v splošnem ne samo, da spravijo obdarovance v dobro voljo, temveč poskrbijo tudi za oblikovanje povezave med darovalcem in prejemnikom. Poslovna darila imajo poleg osnovnih pozitivnih učinkov obdarovanja še dodatne, s katerimi lahko podjetja povečajo zvestobo strank, število priporočil in izboljšajo zadovoljstvo in delovno okolje zaposlenih. Kdo si tega ne bi želel?

Personalizirana steklenica za vodo

Zakaj so personalizirane stekleničke odločna izbira za 1001 poslovni dogodek in zakaj jih je nujno vključiti v marketinški plan?

Obesek za ključe 'Remove Before Flight'

Zgodba obeska in njegova uporaba za promocijska darila?

Bombažne vrečke 101 - Katero izbrati?

Kako načrtovati poslovna in promocijska darila?

Predstavljamo vam poenostavljen proces, kako lahko v nekaj preprostih korakih optimizirate stroške nakupa poslovnih daril, povečate rezultate in ustvarite dolgoročne odnose za rast vašega podjetja.

Katalogi promocijskih in poslovnih daril 2022

Izšli so novi katalogi poslovnih in promocijskih daril 2022. Vabljeni k naročilu.

Ideje za ekološka poslovna darila 2021

Novi časi prinašajo nove materiale. Vedno več izdelkov je iz ekoloških materialov, izdelki pa so proizvedeni na etično odgovoren način. Spremembe v materialih izdelkov predstavljajo nove ideje za vaša poslovna darila, saj lahko preko njih izrazite vašo poslovno strategijo in podprete prizadevanja podjetij za zeleno prihodnost.

Finančna sredstva EU za izdelavo konfiguratorja

Pridobili smo sredstva za izdelavo konfiguratorja promocijskih daril. Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem pozivu za sofinanciranje digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih.

Kako motivirati zaposlene ali 'All work and no play makes Jack a dull boy'

Za uspeh je pomembno ustrezno razvnotežje med delom in zabavo. To seveda velja tudi za vaše zaposlene. Zaposleni predstavljajo kapital podjetja, vrednost, ki lahko odloči, kako se bo prevesil jeziček na tehtnici konkurence. Povzeli smo 7 najpogostejših spodbud za motiviranje zaposlenih v uspešnih slovenskih podjetjih.

Promocija zdravja na delovnem mestu - primeri dobre prakse

Vsako podjetje mora izdelati Načrt promocije zdravja na delovnem mestu na podlagi Ocene tveganja, ki jo izdelajo strokovnjaki. Pogledali smo primere dobrih in nagrajenih poslovnih praks na tem področju.

Finančni vidik promocijskih in poslovnih daril

Vsako poslovno investicijo je potrebno finančno utemeljiti. Pri poslovnih investicijah želimo, da čimprej pokrijemo vložen denar in začnemo ustvarjati dodano vrednost. Kako lahko to najbolje naredimo pri darilih in na kaj moramo biti pri tem pozorni?

Ali je darilo unikatno? 7 ključnih vprašanj pri izbiri pravega darila.

Praktična, unikatna, luksuzna, opazna in univerzalna klasična darila z dolgo življenjsko dobo bodo najbolj uspešna. Opisujemo 7 ključnih vprašanj, ki vam bodo pomagala pri izboru pravega promocijskega in poslovnega darila za povečanje ROI.

Kako izbrati pravo poslovno darilo?

Poslovno obdarovanje in promocijska darila so del odnosov s ciljnimi skupinami. Pravilno obdarovanje se začne z načrtovanjem, to je določitvijo ciljev in analizo ciljne skupine. Za dolgoročno in strateško gradnjo odnosov pa je pomembno izdelati individualni letni plan obdarovanja.

5 najpogostejših napak pri poslovnem obdarovanju

S poslovnim darilom pokažete vrednost vašega odnosa in spoštovanje do kupcev, zaposlenih ali dobaviteljev. Naredite najboljši vtis, pridobite posel in omogočite rast vašemu podjetju. To je bližnjica do uspeha.