Obesek za ključe 'Remove Before Flight'

Zgodba obeska in njegova uporaba za promocijska darila?

Ste že kdaj slišali za oznako 'Remove before flight'?

Gre za enega izmed najbolj pomembnih elementov na področju letalskega vzdrževanja. Celotna zgodba okoli tega sestavnega varnostnega znaka (oz. varnostnega opozorila) pa se je sčasoma razširila še naprej. Vendar pojdimo lepo počasi. Kakšen namen sploh nosi te vrste opozorilni element? In kako se je sčasoma preoblikoval v privlačna, praktična poslovna darila?

Celoten pomen 'Remove before flight' oznake je sestavljen iz opozorila, ki kontrolno osebje v letalstvu opozarja na to, da je potrebno določeno komponento letala pred vzletom odstraniti. Oznaka je vidna na sestavnih delih letal (kot je npr. zaščitni pokrov) in opominja osebje, da se ta del uporablja le, ko je letalo na tleh. Neodstranitev te oznake lahko povzroči hujše posledice: od okvare do popolne zaustavitve letala, kar priča o njeni izjemni pomembnosti. Navadno se ta oznaka nahaja na trakovih rdeče tkanine in je sestavljena iz napisa v beli barvi, da je lažje opazna in lahko berljiva. Na koncu tkanine pa se običajno nahaja majhna kovinska cev.

Obesek za ključe Remove before flight
Personalizirani obeski Remove before flight

Fraza je sčasoma začela pridobivati razširjen pomen in je kmalu postala privlačen slogan –najprej predvsem v letalstvu (v obliki darilc za letalsko osebje), kasneje pa se je še razširila. Poleg darilc za letalsko osebje so jo različne blagovne znamke začele uporabljati pri potisku, namen tovrstnih izdelkov pa je, da se s takšno oznako vsak lahko počuti kot del letalskega osebja. Slogan je začel pridobivati tudi na globljem pomenu, kot na primer: ''Odstranite negativo/strah, preden poletite!'' kar nagovarja ljudi, da se znebijo odvečnega bremena, ki jim ne omogoča varnega (po)leta in uživanja na sami (življenjski) poti.

Vedno bolj priljubljeni so začeli postajati obeski za ključe, ki po svoji obliki spominjajo na to oznako. S takšnim obeskom lahko namreč ključi postanejo bolj vidni, možnost njihove izgube pa se zmanjša. Nastali so iz opozorilnega znaka, ki opozarja pred nečim (odstranitev letalskih komponent) – v primeru obeskov za ključe pa ključi opozarjajo NASE. Podjetja so zagrabila priložnost in iz te zanimive zgodbe so se razvila darila s personaliziranim logotipom, zlasti v obliki vezanih ali tkanih obeskov za ključe, ki spominjajo na pomanjšano verzijo oznake 'Remove before flight' v letalstvu. Obeski za ključe s personaliziranim napisom so odlično poslovno darilo, z njimi pa lahko poskrbite tudi za promocijo vašega podjetja v obliki promocijskih daril na raznih dogodkih.

Glavne in praktične prednosti tovrstnih poslovnih daril so:

­ - Izvirnost in kakovost

­ - Nizki stroški (poceni izdelava)

­ - Uporabnost (uporaben pripomoček, ki ga lahko uporabi prav vsak – vsi imamo ključe)

Poslovna darila v obliki personaliziranih obeskov za ključe predstavljajo drobno pozornost za večjo prepoznavnost – gre za pozornost, ki šteje (tako, kot na področju letalstva štejejo oznake 'Remove before flight').

Pri nas lahko naročite oznake z vezenim in tiskanim logotiom v željenih barvah. Obrnite se na naše prijazne prodajne svetovalce ali oblikovalce.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.