Ali je darilo unikatno? 7 ključnih vprašanj pri izbiri pravega darila.

Praktična, unikatna, luksuzna, opazna in univerzalna klasična darila z dolgo življenjsko dobo bodo najbolj uspešna. Opisujemo 7 ključnih vprašanj, ki vam bodo pomagala pri izboru pravega promocijskega in poslovnega darila za povečanje ROI.

Poslovno in promocijsko darilo mora vedno izražati vaše temeljne poslovne vrednote.

1. Določimo ali gre za poslovno ali promocijsko darilo

Promocijsko darilo govori o vašem podjetju, uspehih, željah in viziji. Je v barvah celostne grafične podobe in z logotipom vašega podjetja. Govori o vas.

Ko gre za poslovno obdarovanje, naj bo darilo izbrano z misiljo na uporabnika. Poslovno darilo naj bo pozornost, ki nagovarja njegove želje, hobije in interese. Na vsa poslovna darila pa ni potrebno vedno natisniti logotip vašega podjetja. Če poznate osebe, katerim boste podarili darilo, raje razmislite o personalizaciji darila z imenom uporabnika.

2. Ali je izbrano darilo najboljše v razredu?

Ko izbirate poslovno darilo, izberite najboljšega znotraj določenega razreda. Z darilom odražate vrednoste vašega podjetja. Pri obdarovanju je, tako kot v marketingu, pomembna konsistentnost sporočila, ki ga prenašate vašim ciljnim skupinam.

Če nudite prvorazredno storitev, ne dajajte daril, ki so poceni izdelave in se hitro zlomijo.

3. Ali je darilo unikatno?

Darilo mora biti unikatno, osebno in nepozabno. Najbolj unikatna poslovna in promocijska darila so oblikovana po naročilu. Lahko so ročno izdelana ali lokalna. Poslovno darilo za ključne kupce mora biti ekskluzivno.

Ročno narejena poslovna darila so artefakt vaše poslovne vezi

4. Ali je naše darilo praktično?

Ljudje si želijo kakovostno in praktično darilo, ki ga bodo redno uporabljali. Ne še dodaten neuporaben predmet, na katerem se bo nabiral prah. Za poslovno darilo je najboljši izdelek višjega cenovnega razreda, ki si ga kupec ali poslovni partner ne bi nikoli kupil sam.

5. Ali je darilo opazno?

Najboljše poslovno darilo začne pogovor o tem, kdo ste in kaj delate. Ko se uporabnik pohvali z vašim darilom ali pa ga sogovornik povpraša o njem, vsakokrat pridobite priporočilo. Če je darilo uporabno vsak dan, ne le nekajkrat na leto, pa se vam investicija najhitreje povrne in začne ustvarjati dodano vrednost.

6. Ali bo darilo dolgo uporabno?

Izberite darilo, ki bo predstavljajo artefakt vaše poslovne vezi. Izdelek, ki bo vpet v življenje uporabnika. Če izberete pametno, bo darilo uporabnika nagovorilo na emocionalnem nivoju. To pa je razlika med darilom, ki naredi trajen vtis in darilom, ki je brez pomena za uporabnika in v njem ne prepozna nobene vrednosti.

7. Ali je darilo univerzalno?

Tudi ko iščete poslovno darilo za večjo skupino ljudi, lahko najdete unikatno, premišljeno in univerzalno darilo, ki bo primerno za skupino. Najboljša izbira so praktični in luksuzni izdelki za vsakdanjo uporabo. Priporočamo po naročilu narejene izdelke za dejavnosti, s katerimi se uporabnik ukvarja in so po možnosti narejene iz najboljših materialov. Ne pozabite na personalizacijo darila z imenom obdarovanca in vse pomembne detajle, ki oblikujejo bogato izkušnjo za uporabnika. Kot je premium darilna embalaža, neobičajne tehnike dodelave in personalizirano sporočilo. Izkušnja obdarovanja je prav tako pomembna, kot samo darilo.

Predstavljajte si možnost, da si izdelate unikatna, po naročilu narejena poslovna darila in izstopite iz množice.

V našem oblikovalskem studiu vam ponujamo prav to! Oblikujemo izdelke po naročilu, svetujemo glede materialov in detajlov izvedbe ter dostavimo darila, ki so pripravljena za obdarovanje. Preko kreativnih rešitev pridemo do optimizacije stroškov za naročnika. Naredimo predlog izdelka, moodboard, digitalni prototip in realen končen izdelek. Vse to pred naročilom. Vodimo vas čez korake in poskrbimo za uspešno realizacijo in dostavo v dogovorjenem času.

Izkoristite priložnost in si izdelajte vaša unikatna, luksuzna in praktična poslovna darila za ključne kupce in najpomembnejše poslovne partnerje.

No items found.