Kako izboljšati produktivnost zaposlenih s promocijo zdravja na delovnem mestu

Zdravo delovno okolje pripomore k zadovoljstvu, motivaciji in produktivnosti ter splošnemu dobremu počutju brez pretiranega stresa, za kar lahko poskrbi prav vsak delodajalec.

Zdravo delovno okolje je ključnega pomena za dobro telesno in duševno počutje zaposlenih. Konec koncev so ravno zaposleni bistvo celotnega uspeha podjetja, zato je pomembno, da vsak delovni prostor zagotavlja varnost in zdravje vseh prisotnih. Zdravo delovno okolje pripomore k zadovoljstvu, motivaciji in produktivnosti ter splošnemu dobremu počutju brez pretiranega stresa, za kar lahko poskrbi prav vsak delodajalec.

Poslovna darila za promocijo zdravja na delovnem mestu

Fizično zdravje zaposlenih lahko delodajalci zagotovijo na način, da poskrbijo za ustrezno prehrano, hidracijo in telesno počutje. V zadnjih letih je postala (še bolj) pomembna tudi ustrezna higiena, katero zagotovijo sanitarni pripomočki za zmanjševanje širjenja mikrobov in ohranjanje čistoče. Poleg naštetega pa zagotovo ne smemo pozabiti na posebne tehnične pripomočke, ki pri več urnem posedanju za računalnikom pripomorejo k zmanjšanju telesnih težav in poškodb ter lažjemu opravljanju dela v pisarni.

Z zagotavljanjem zdravih in varnih delovnih pogojev se bodo zaposleni počutili boljše, pozitiven učinek pa se bo zagotovo pokazal v njihovi produktivnosti in učinkovitosti. Za zdravje na delovnem mestu lahko podjetje poskrbi s pomočjo poslovnega obdarovanja, s katerim se spodbujajo zdrave delovne navade med zaposlenimi. Poslovna darila, ki bodo poskrbela za to, bodo prav zagotovo pozitivno sprejeta in tudi večkrat uporabljena, saj bodo z njimi zaposleni lahko poskrbeli zase in za svoje dobro počutje. Delodajalci lahko na ta način pokažejo, da jim je za zaposlene mar in jih hkrati nagradijo za uspešno opravljanje dela.

Tudi pri nas se zavedamo pomembnosti zdravega delovnega okolja, zato si lahko v naši ponudbi ogledate izdelke, s katerimi boste spodbudili promocijo zdravja na delovnem mestu v vašem podjetju.

V naši ponudbi:

·      Ergonomsko držalo za zapestje Carpio

Ergonomsko držalo za zapestje je odličen pripomoček za vsakogar, ki veliko časa preživi za računalnikom. Zasnovano je namreč na način, da pri uporabi računalniške miške podpira zapestje in na ta način poskrbi za zdravje karpalnega kanala. Pomaga pri zmanjševanju obremenitev zapestja, kar sicer lahko privede tudi do resnejših poškodb.  

Carpio
Ergonomsko držalo za zapestje Carpio

·      Pametni opomnik Ulla

Ohranjanje hidriranosti je bistvenega pomena pri vzdrževanju splošnega zdravja in dobrega telesnega počutja. Pitje vode pripomore tudi k boljši koncentraciji, produktivnosti in učinkovitosti zaposlenih. Pametni opomnik Ulla z utripanjem lučke opomni na pitje vode, kadar od zadnjega pitja mine več kot 35 minut. Je popolno darilo za vse, ki so tako predani svojemu delu, da med opravljanjem delovnih nalog popolnoma pozabijo nase.

Ulla
Pametni opomnik za pitje vode Ulla

·      Posodice za malico

Pri zaposlenem in hitrem tempu življenja je ohranjanje zdravega življenjskega sloga precej težje. Posodice za malico spodbujajo zaposlene, da v službo prinesejo svoje zdrave obroke, namesto neprestanega naročanja in kupovanja nezdravih obrokov. S tovrstnimi darili lahko delodajalci ozavestijo pomen zdravih prehranjevalnih navad. Na voljo v več različnih barvah.

Posodica za malico

·      Stekleničke za vodo

Za ustrezno hidriranost zaposlenih lahko poskrbijo tudi stekleničke za vodo, ki so tudi idealno darilo za promoviranje trajnosti in skrbi za okolje. Stekleničke za vodo so namreč namenjene večkratni uporabi, kar pripomore k zmanjšanju količine odpadkov in spodbujanju okolju prijaznih praks. Na voljo več različnih modelov in barv.

Poslovno darilo stekleničke za vodo
Stekleničke za vodo - Nova kolekcija

·      Mini razkužilo za roke ToGo

V današnjem svetu je zagotavljanje čistega in zdravega okolja pomembnejše kot kadarkoli prej. Razkužila za roke so odličen način, s katerim zaposleni poskrbijo za svoje zdravje in zdravje sodelavcev okoli sebe, saj pomagajo pri preprečevanju širjenja mikrobov in virusov na delovnem mestu. Mini razkužilo za roke ToGo pa je praktično tudi zaradi svoje velikosti, saj gaz lahkoto pospravite kamorkoli in ga imate tako vedno pri roki.

Mini priročno razkužilo za roke

·      Personalizirana ergonomska podloga za miško

Ergonomska podloga za miško je super in stroškovno ugoden delovni pripomoček za vse, ki vsakodnevno delo opravljajo za računalnikom. Nudi oporo zapestju in ohranja zdravje karpalnega kanala. Kar pa je najbolj pogosta poškodba na takih delovnih mestih.

ergonomska podloga za miško
Ergonomska podloga za miško z možnostjo tiska logotipa

Vlaganje v zdravje: korist za celotno podjetje

Zagotavljanje zdravih navad na delovnem mestu s poslovnimi darili je učinkovit način za ustvarjanje zdravega in produktivnega okolja. Vsak delodajalec lahko poskrbi za svoje zaposlene in ustvari delovno okolje, v katerem se zaposleni počutijo varne, cenjene in predvsem – zdrave. Z darili, kot so ergonomski podstavek za zapestje, pametni opomnik za pitje vode, posode za malico, stekleničke in razkužila, bo poskrbljeno za dobro počutje, ki se bo rezultiralo v večji produktivnosti in zadovoljstvu zaposlenih. Vlaganje v zdravje je nenazadnje pomembna investicija tako za zaposlene, kot tudi za delodajalce.

No items found.
No items found.